Vrijwilligers

Tennisvereniging De Delftse Hout heeft ongeveer 120 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de vereniging bloeit.

Deze leden vervullen uiteenlopende soorten vrijwilligerswerk, van bestuur en commissies (bijv. voor redactie en open toernooi) tot zorgen voor het afschrijfbord, ledenadministratie, hulp bij het voorbereiden van de Open Dag en het bemannen van kramen op die dag.
Sommige vrijwilligers doen dit jarenlang en anderen besteden in één jaar een paar uur tijd voor een evenement of helpen bij het clubtoernooi.

Steun kan de vereniging altijd gebruiken, of het nou een uitzoekklusje is, helpen achter een kraam of organiseren van een toernooi dan wel in een commissie of bestuur structureel beleid neer te leggen en te verbeteren.

Wil je als vrijwilliger iets voor de vereniging betekenen?
Door het doen van vrijwilligersklussen zorgen we ervoor dat onze vereniging bloeit en dat jouw activiteiten op een leuke en betaalbare manier worden gerealiseerd.
Het is ook gezellig, een leuke manier om anderen te leren kennen of samen te werken aan een leuk evenement met andere leden.

Elk jaar is er een vrijwilligersavond vol tennis en andere activiteiten als bedankje richting de vrijwilligers van de vereniging voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Ben je onze nieuwe gouden kracht? Of werk je liever samen met een vriend(in), bekenden of teamgenoot? Meld je dan met zijn tweeën aan.

Neem voor meer informatie contact op met Esther Weeber: weeber01@ziggo.nl of stuur een mail naar secretaris@dedelftsehout.nl.

Declaratie

Wil je als vrijwilliger een declaratie indienen?
Gebruik dan het Declaratieformulier.